Affärskonsult

VicApta är ett modernt konsultbolag med ekonomi- och affärskonsulter med hög kompetens och stort engagemang som levererar tjänster inom verksamhetsstyrning, redovisning och lön. VicApta växer organiskt och kundbasen utgör en spännande mix av företag i varierande storlek och i olika branscher.

Vi som arbetar som konsulter på VicApta får möjligheten att utföra omväxlande och inspirerande uppdrag ute hos våra kunder på både och lång sikt. Med vårt starka och trygga konsulteam kan vi på kort varsel anpassa kompetensen där den behövs som mest.  På Vicapta samarbetar och delar konsulterna med sig av erfarenheter och verktyg till varandra för att implementera och effektivisera processerna på uppdragen.

Som Affärskonsult är du ute på Interims- och projektuppdrag och vi söker därför dig som är van att sätta sig in i en verksamhet snabbt. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat som controller, ekonomichef eller CFO där du känner dig trygg med att ge rådgivning och konsultation ute på uppdragen. Vidare är det meriterande om du i större utsträckning arbetat med att utveckla/effektivisera arbetsflöden och processer.

Kvalifikationer

  • Akademisk examen inom ekonomi/redovisning
  • 5 års erfarenhet av arbete som kvalificerad redovisningsekonom, finansiell controller eller liknande
  • Meriterande om du är en auktoriserad redovisningskonsult eller revisor
  • God analytisk förmåga, god servicekänsla och lösningsorienterad
  • Mycket goda datakunskaper‚ främst i Excel
  • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med större affärssystem såsom SAP

Språkegenskaper
Goda kunskaper i både engelska och svenska, såväl skriftliga som muntliga.

Personliga egenskaper

Analytisk med ett strukturerat och flexibelt arbetssätt. Du är ambitiös och arbetar effektivt både självständigt och i grupp. Du har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta. Du är en entreprenör som brinner för det du gör och är en prestigelös person med hög integritet.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta Birgitta Fahlkvist på 070-535 56 44 eller maila din ansökan till birgitta.fahlkvist@vicapta.se.
Välkommen med din ansökan!