Lediga tjänster -

Controller

VicApta

Vi söker en Controller

Vill du jobba i en omväxlande miljö med spännande uppdrag. Är du en analytisk person med god förmåga att kommunicera på ett pedagogiskt sätt? Trivs du att arbeta självständigt och målmedvetet men förstår vikten av och trivs i laget? Då tror vi att VicApta kan vara rätt plats för dig.

Vi växer och söker nu en Controller till flertalet nya intressanta uppdrag. Hos oss blir du en del av ett starkt och tryggt konsultteam med bred expertis. Som konsult hos VicApta får du möjligheten att utföra omväxlande och inspirerande uppdrag ute hos våra kunder på både kort och lång sikt. Teamet samarbetar och delar med sig av sina erfarenheter och verktyg för att hjälpa varandra och våra kunder att nå sina mål på effektivast sätt.

Varför ska du jobba hos oss?

På VicApta vet vi att våra medarbetare är vår största tillgång. Vi jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar. Hos oss är möjligheterna till vidareutbildning och personlig utveckling goda. Givetvis delar du våra värderingar: Ansvar, engagemang, framåtanda och positivitet.

Meriterande kvalifikationer

  • Akademisk examen inom ekonomi/redovisning
  • 5 års erfarenhet av arbete som kvalificerad ekonom, finansiell controller eller liknande
  • God analytisk förmåga, god servicekänsla och lösningsorienterad
  • Mycket goda systemkunskaper‚ främst i Excel
  • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med större affärssystem såsom SAP

Språkegenskaper

  • Goda kunskaper i både engelska och svenska, såväl skriftliga som muntliga.

Personliga egenskaper

Analytisk med ett strukturerat och flexibelt arbetssätt. Du är ambitiös och arbetar effektivt både självständigt och i grupp. Du har en god kommunikativ förmåga och förstår vikten i en god och långsiktig relation. Du brinner för det du gör och är en prestigelös person med hög integritet.

Som Controller är du ute på Interims- och projektuppdrag och vi söker därför dig som är van att sätta sig in i en verksamhet snabbt. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat som controller eller ekonomichef och du känner dig trygg med att ge rådgivning och konsultation ute på uppdragen. Vidare är det meriterande om du i större utsträckning arbetat med att utveckla/effektivisera arbetsflöden och processer.

Omfattning och anställningsform

Heltid, tillsvidare, dagtid.

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan till karriär@vicapta.se

Vicaptaverksamhetsutveckling2_web

Har du några frågor?

Har du några frågor om tjänsten eller om oss på VicApta?
Då är du välkommen att kontakta oss.

VicApta

Vi söker även:

Redovisningskonsulter

Är du en lyhörd och engagerad Ekonom som trivs med att bygga och upprätthålla långsiktiga relationer? Vill du jobba på en nytänkande ekonomibyrå med framåtanda? Följ då med VicApta på vår spännande resa! 

Lönekonsulter

Lönekonsult – är det dags att ta nästa steg i karriären och bli vår nya medarbetare? En attraktiv arbetsgivare väntar nu på förstärkning i form av ytterligare en driven och engagerad kollega – är det du?

KONTAKT

VD
Erik Förlin: 070-532 14 80
Grundare & Affärsutvecklare
Birgitta Fahlkvist: 072-535 56 44
Affärsområdeschef Konsult
Erik Lindgren: 073-806 29 74
Affärsområdeschef Redovisning & Lön
Carina Wikström: 072-529 68 99

E-post: info@vicapta.se
Integritetspolicy

HITTA HIT

Adress:
VicApta AB, Kopparbergsvägen 8
722 13 Västerås