Lönehantering

Lönehantering

VicApta hjälper dig med din Lönehantering

Lönehantering är en viktig del för varje företag att det verkligen fungerar. Vem hanterar er löneadministration varje månad? Vem ser till att hantering av semester, sjukdom eller uppsägning blir korrekt? Lönehantering kan vara väldigt tidskrävande och tar energi och fokus från er kärnverksamhet samtidigt som det för medarbetaren är den absolut viktigaste funktionen.

Tid till det du är bäst på

Vi på VicApta kan hjälpa dig med hela eller delar av ditt företags lönehantering, hos oss nns alltid någon som ser till att löneutbetalningen sker i tid. Tillsammans med dig analyserar vi behovet och tar sedan fram en lösning som passar just ditt företag. Vi arbetar med app- och webbaserade program för att du och dina anställda enkelt ska kunna rapportera in tider, reseräkningar och utlägg. Du väljer själv om du vill ha hjälp på plats eller på distans. Vi har erfarenhet och lösningar till bolag i alla typer av branscher och av alla storlekar. Vi anpassar en löneservice som passar just ert företag och organisation.

Varför outsourca din lönehantering?

Via din personliga kontakt hos oss får du en trygg och personlig service. Våra lönekonsulter är alltid uppdaterade på de senaste reglerna, lagarna och systemen och hos oss nns alltid en back-up vid sjukdom och ledigheter. Utöver er personliga kontakt har ni tillgång till en rad experter inom uppdragets område. Våra digitala och automatiserade lösningar är tidseffektiva och oftast är det ett billigare alternativ än att ha egen anställd personal för löneadministration.

Lönehantering med skräddarsydda lösningar

Vi utgår från din verksamhet och din vardag och skräddarsyr en löneservice som passar er och avlastar dig och dina medarbetare. Tack vare moderna lösningar automatiserar vi din lönehantering och gör den enklare och mer kostnadseffektiv. Vi erbjuder också en skräddarsydd rapportering varje månad. Självklart kan vi alltid erbjuda ett fast pris på våra tjänster.

VicApta har möjlighet att hjälpa dig med exempelvis:

  • Hantering av tidrapporter, reseräkningar, skattedeklarationer
  • Utbetalningar av lön samt utskick av lönebesked
  • Administration av pensioner och försäkringar
  • Översyn av hela eller delar av lönehanteringen
  • Semesterårsskiften samt utredningar av semesterlöneskulde
  • Tolkning av lagar, regler och avtal
  • Upprätta personalhandböcker samt anställningskontrakt
  • Rådgivning och expertis inom områdets alla delar

Nyfiken på vad VicApta kan göra för dig?

KONTAKT

VD
Erik Förlin: 070-532 14 80
Grundare & Affärsutvecklare
Birgitta Fahlkvist: 072-535 56 44
Affärsområdeschef Konsult
Erik Lindgren: 073-806 29 74
Affärsområdeschef Redovisning & Lön
Carina Wikström: 072-529 68 99

E-post: info@vicapta.se
Integritetspolicy

HITTA HIT

Adress:
VicApta AB, Kopparbergsvägen 8
722 13 Västerås