Om VicApta

VicApta är en konsultverksamhet med expertis inom ekonomistyrning/controlling, redovisning, löneadministration som levererar uppdrag hos kund eller på eget kontor. Våra olika avtalslösningar gör att uppdraget kan skalas både upp och ner utifrån förändringar i omvärlden eller beroende på ditt företags utveckling och behov. För att erbjuda rätt lösning till just dig som kund, kombinerar vi djup kompetens med strävan om kompetensutveckling och lyhördhet för nya verktyg inom branschen. Genom ett systematiskt förbättringsarbete utvecklar vi våra tjänster för att ligga i framkant, vilket skall generera en leveranskvalitet för dig som kund.

Om VicApta
Vision VicApta

Vision

VicApta – framtidens ekonomiföretag – är med sina engagerade medarbetare ett självklart val för kunder som strävar efter god lönsamhet och har behov av professionell hjälp med ekonomisk styrning, redovisning samt löneadministration.

Affärsidé

Vårt uppdrag är att leverera tjänster inom – controlling/ekonomistyrning som ger mervärde för kunden samt redovisning och löneadministration av högsta kvalitet med effektiva processer.

Vi använder moderna verktyg och våra processer är automatiserade vilket gör att vi kan fokusera på framåtriktad ekonomistyrning.

Vi är konsulter med bred erfarenhet från ledande befattningar och redovisningspersonal med hög kompetens.

VicApta Affärsidé

Nyfiken på vad VicApta kan göra för ditt företag?

KONTAKTA OSS