Redovisning

Redovisning - Bokföring - Deklaration - Bokslut & Koncernredovisning

VicApta hjälper dig med redovisning, bokföring, deklaration och årsredovisning.

Blir det stressigt för dig när det är dags att göra bokslut, deklarationer eller årsbokslut? Vill du fokusera på det som du gör bäst? Vi som jobbar på VicApta kan hjälpa dig genom att avlasta dig från hela eller delar av din ekonomifunktion vare sig du behöver hjälp i en övergångsperiod eller för en lång tid framöver. Vi har automatiserade redovisningsrutiner av hög kvalitet som uppfyller alla de legala krav som styr din redovisning. Vi är din lokala redovisningsbyrå i Västerås med erfarna och duktiga redovisningskonsulter.

Ägna dig åt din kärnverksamhet

Vill du ha mer tid till din kärnverksamhet? Genom att låta oss ansvara för din redovisning kan du fokusera på att driva och utveckla ditt företag. Du väljer själv om du vill ha hjälp på plats eller på distans. Genom att göra rätt saker och utnyttja ekonomisystemets funktioner på ett effektivt sätt, skapar vi ordning och reda i din redovisning.

Varför låta oss sköta din redovisning?

Via din personliga redovisningsbyrå och kontakt, hos oss får du en trygg och personlig service som tack vare det nära samarbetet inte bara avlastar din verksamhet utan även kan jobba proaktivt för att utveckla och öka er lönsamhet. Våra redovisningskonsulter är alltid uppdaterade på de senaste reglerna, lagarna och systemen och hos oss finns alltid en back-up vid sjukdom och ledigheter.  Utöver er personliga kontakt har ni tillgång till en rad experter inom uppdragets område.

Redovisning som är anpassad, enkel och kostnadseffektiv

Vi utgår från din verksamhet och din vardag och skräddarsyr en lösning som passar er och avlastar dig och dina medarbetare. Tack vare moderna lösningar digitaliserar och automatiserar vi dina flöden och gör hanteringen enklare och mer kostnadseffektiv. Du får alltid en skräddarsydd rapportering så att du hela tiden kan vara uppdaterad på din ekonomi. Självklart kan vi alltid erbjuda ett fast pris på våra tjänster.

VicApta har möjlighet att hjälpa dig med exempelvis:

  • Löpande bokföring
  • Hantering av kund och leverantörsfakturor
  • In och utbetalningar
  • Deklarationer och skattefrågor
  • Månadsbokslut
  • Rapportering
  • Årsbokslut
  • Årsredovisning
  • Koncernredovisning

Nyfiken på vad VicApta kan göra för dig?

KONTAKT

VD
Erik Förlin: 070-532 14 80
Grundare & Affärsutvecklare
Birgitta Fahlkvist: 072-535 56 44
Affärsområdeschef Konsult
Erik Lindgren: 073-806 29 74
Affärsområdeschef Redovisning & Lön
Carina Wikström: 072-529 68 99

E-post: info@vicapta.se
Integritetspolicy

HITTA HIT

Adress:
VicApta AB, Kopparbergsvägen 8
722 13 Västerås