Verksamhets & Processutveckling

Verksamhets- & Processutveckling

Står er organisation inför nya utmaningar?

Verksamhetsutveckling för små och stora företag. Vi hjälper er att hitta lösningar på era utmaningar eller att se nya möjligheter för att skapa utveckling och tillväxt. När ni står inför förnyelse nns vi där för att skapa ett problemfritt öde.

Vi hjälper er så långt ni vill

Antingen en bit på vägen eller genom hela utvecklingen; från vision och målbild via strategi och kravställning till införande och utvärdering.

Finns det förbättringsmöjligheter i era befintliga processer?

Vi hjälper er att kartlägga bentliga processer för att identiera de förbättringsområden som nns. Vi säkerställer att ni utnyttjar affärssystemets fulla kapacitet för att därigenom få möjlighet till framåtriktad ekonomisk styrning och beslutsunderlag. Vi leder er sedan genom det förändringsarbete som krävs för att uppnå önskat resultat.

Nya infallsvinklar

Våra konsulter har en lång och bred erfarenhet som har gett dem en stor verktygslåda från liknande uppdrag. Med nya ögon på plats kommer nya vinklar och en mer objektiv syn. Kanske har ni fastnat i gamla hjulspår utan att veta om det? Om du vill kommer vi gärna med förslag och tankar kring hur ni kan effektivisera och kvalitetssäkra era processer och driva er verksamhetsutveckling framåt.

Sammanfattning & dokumentation

Vi tycker om att gå i mål med våra projekt. När vi är klara innebär det ofta att någon annan ska ta vid. Vi ser till att våra uppdrag är noggrant sammanfattade och dokumenterade för smidig överlämning och användande.

Tillvägagångssätt

VicApta har konsulter med relevant erfarenhet och expertis som snabbt kan sätta sig in i din verksamhet. För att du ska få rätt person på rätt plats genomför vi en analys i syfte att säkerställa att du får en konsult som uppfyller just ditt behov. Självklart jobbar vi med kontinuerlig uppföljning för att kvalitetssäkra och se till att både konsult och uppdragsgivare är nöjda.

Nyfiken på vad VicApta kan göra för dig?

KONTAKT

VD
Erik Förlin: 070-532 14 80
Grundare & Affärsutvecklare
Birgitta Fahlkvist: 072-535 56 44
Affärsområdeschef Konsult
Erik Lindgren: 073-806 29 74
Affärsområdeschef Redovisning & Lön
Carina Wikström: 072-529 68 99

E-post: info@vicapta.se
Integritetspolicy

HITTA HIT

Adress:
VicApta AB, Kopparbergsvägen 8
722 13 Västerås