Om oss

VicApta

Om VicApta

VicApta är en konsultverksamhet med expertis inom ekonomitjänster, verksamhetsutveckling, controlling/ ekonomistyrning, redovisning och löneadministration.

Vi levererar uppdrag hos kund eller på eget kontor. Våra olika avtalslösningar gör att uppdraget kan skalas både upp och ner utifrån förändringar i omvärlden eller beroende på ditt företags utveckling och behov.

För att erbjuda rätt lösning till just dig som kund, kombinerar vi djup kompetens med strävan om kompetensutveckling och lyhördhet för nya verktyg inom branschen. Genom ett systematiskt förbättringsarbete utvecklar vi våra tjänster för att ligga i framkant, vilket skall generera en leveranskvalitet för dig som kund.

VicApta är självklart en Srf auktoriserad byrå.

Våra värderingar

Varför välja oss?

Kompetenstillskott

Slipp stora kostnader om produktiviteten oväntat går ner under en period. Vi anpassar kostymen efter ert nuläge.

vicapta_om-oss
Mer tid åt verksamheten

Genom att överlåta ansvaret för ekonomifunktionen frigörs tid att istället lägga på kärnverksamheten.

Vicapta_logga
Vi är alltid uppdaterade

VicApta erbjuder ditt företag tillgång till kunniga konsulter med bred kunskapsbas och spetskompetens. 

Vicaptaomoss_edit2_web

Enklare kontroll och styrning

För att kontrollera och styra en verksamhet krävs det att mätning och uppföljning. Vi på VicApta kan kontinuerligt tillhandahålla rapporter innehållande information från balans- och resultaträkningen, diagram och specika nyckeltal.

Dessa rapporter är tydliga, lättillgängliga och hjälper dig att dra egna slutsatser och göra bedömningar om verksamheten.

Engagerade medarbetare

Vi som jobbar på VicApta har bred erfarenhet och brinner för det vi gör. Vi erbjuder alla våra medarbetare utbildning och kompetensutveckling för att garantera hög effektivitet och produktivitet i alla våra tjänster. Det handlar inte om att öka tempot, utan främst om att arbeta smartare.

Vicapta_logga
VicApta

Din trygga konsultpartner

Ständiga förbättringar

VicApta hjälper dig som företagare och kund med att utveckla smartare lösningar och bättre rutiner, allt genom ett nära och personligt samarbete.

Vi kombinerar djup kompetens inom de tjänster som vi erbjuder med ambitionen att ständigt utveckla oss själva och våra tjänster.

Tillsammans med bra beslutsunderlag och säkra analyser kan vi ge råd om hur ditt företags processer och rutiner kan förbättras samt vilka eventuella utvecklingsmöjligheter som finns.