Våra roller

Controller

Våra controllers jobbar i en omväxlande miljö med spännande uppdrag. De är analytiska personer med god förmåga att kommunicera på ett pedagogiskt sätt. De uppskattar att arbeta självständigt och målmedvetet men förstår vikten av och trivs i laget. Därför är VicApta rätt plats för dem.

Hos oss är de en del av ett starkt och tryggt konsultteam med bred expertis. Som konsult hos VicApta får de möjligheten att utföra omväxlande och inspirerande uppdrag ute hos våra kunder på både kort och lång sikt. Teamet samarbetar och delar med sig av sina erfarenheter och verktyg för att hjälpa varandra och våra kunder att nå sina mål på effektivast sätt.

Våra controllers är ambitiösa personer som brinner för det dem gör samtidigt som de är prestigelösa och har hög integritet. De är ofta ute på interims- och projektuppdrag och är därför vana vid att sätta sig in i en verksamhet snabbt. Ute på uppdragen är dem trygga med att ge rådgivning och konsultation och har erfarenhet av att utveckla och effektivisera arbetsflöden och processer. De arbetar strukturerat, har god kommunikativ förmåga och förstår vikten av en god långsiktig relation.

Vill du veta mer?
Varmt välkommen att kontakta:
Magnus Hjeltegard, Sales & Recruitment Manager
+46 (0) 700 24 55 90
magnus.hjeltegard@vicapta.se