Kontakt - medarbetare

Vårt team inom
konsult- och verksamhetsstyrning

Åsa Ekblad

Management consultant

”Jag drivs av att utveckla människor och processer för att tillsammans hitta den bästa lösningen för kunden.

Jag har en gedigen erfarenhet från tillverkning samt service och tjänster, där en röd tråd genom åren har varit fokus på kunden och hur vi tillsammans ständigt kan förbättra verksamheten. Mina erfarenheter har jag förvärvat i olika chefsbefattningar såväl som managementkonsult inom flera branscher.

Jag är en nyfiken person som tar mig an nya uppdrag metodiskt och engagerat, är van att leda i förändring samt skapar förståelse och samsyn i organisationen genom att förespråka tvärfunktionellt arbete.”

Telefon: 073-080 97 93

sushemsida

Susanne Wiik Ekebergh

MANAGEMENT CONSULTANT

”Jag drivs av att utveckla människor, organisationer och processer, alltid med lönsamhet och kundens bästa i fokus. 

Bakom mig har jag lång erfarenhet som chef inom tillverkande industri, främst inom operations. Jag är analytisk och metodisk, med bra blick för vad och hur en verksamhet kan förbättras. 

Med stort engagemang tar jag mig an uppdrag som interimschef eller projektledare, inom till exempel verksamhetsutveckling, hållbarhet eller ledarskap/organisation.”

Telefon070-946 5829

Ulrika Oberer

MANAGEMENT CONSULTANT​

”Jag har en gedigen erfarenhet från tillverkande industri och olika chefsbefattningar inom operations. Jag kan hjälpa företag som interimschef eller med olika uppdrag inom verksamhetsutveckling.

Jag är en pragmatisk ledare som drivs av att arbeta med människor över hela organisationen och att skapa engagemang bland medarbetare. Jag är bra på att se helheter, hantera föränderliga miljöer och snabbt anpassa mig till rådande förutsättningar i olika företag. Med stor nyfikenhet tar jag mig an nya uppdrag för att se hur jag bäst kan bidra till förbättring.”

Telefon: 070-699 95 00

Peter Reivell

MANAGEMENT CONSULTANT​

”Vi kvalitetssäkrar våra produkter & tjänster för att möta våra kunders förväntningar och utveckla vårt företag!

Jag har 25 års erfarenhet av verksamhetsutveckling, förbättringsarbete och ISO certifiering från fleraglobala företag i olika tillverkningsbranscher.

Tillsammans analyserar vi nuläget i er verksamhet, processtatus och förbereder ett anpassat förbättringsarbete. Vill ni så hjälper jag till i er förbättringsresa och axlar de roller som ni önskar – utvecklare, utbildare, coach, projektledare, chef.”

Telefon: 073-633 70 55

Erik Strömberg

MANAGEMENT CONSULTANT​

”I rollen som konsult trivs jag med att hjälpa företag med att lösa utmaningar i verksamheten och processer för att utvecklas och bli än mer lönsamma. Detta genom såväl djupgående dataanalyser som förändringsledarskap.

Min bakgrund är inom verksamhetsutveckling med flerårig erfarenhet av att jobba med förbättringsarbete som förändringsledare och chef över logistikfunktioner i tillverkande företag. Det jag erbjuder är ett brinnande intresse och kompetens inom förändrings/förbättringsarbete, processutveckling, ledarskap och projektledning.”

Telefon: 070-349 32 70

Erik Lindgren

MANAGEMENT CONSULTANT​ & controller

”Med bred erfarenhet och kompetens stöttar jag företag som controller, interimschef och med verksamhetsutveckling.

Jag är en nyfiken och metodisk person som alltid strävar efter att hitta praktiskt inriktade lösningar med samarbete som ledord. Min helhetssyn och bakgrund från både stora och mindre bolag hjälper mig att översätta affärsdata och ekonomisk rapportering till en mer lättillgänglig form, vilket kan hjälpa er att fatta välgrundade beslut på alla nivåer i organisationen.”

Telefon: 073-806 29 74

Ledning VicApta

Erik Förlin

VD & Affärsområdeschef
Verksamhetsstyrning

Birgitta Fahlkvist

Grundare och Affärsutveckling

Erik Lindgren

Affärsområdeschef
Ekonomi

Carina Wikström

Affärsområdeschef
Lön

VicApta

Din lokala konsultpartner

Om VicApta

VicApta är en konsultverksamhet med expertis inom verksamhetsutveckling, controlling / ekonomistyrning, redovisning och löneadministration som levererar uppdrag hos kund eller på eget kontor.

KONTAKT

VD och Affärsområdeschef Verksamhetsstyrning
Erik Förlin: 070-532 14 80

Grundare och Affärsutveckling
Birgitta Fahlkvist: 072-535 56 44

Affärsområdeschef Ekonomi
Erik Lindgren: 073-806 29 74

Affärsområdeschef Lön
Carina Wikström: 072-529 68 99

E-post: info@vicapta.se
Integritetspolicy

HITTA HIT

Adress:
VicApta AB, Kopparbergsvägen 8
722 13 Västerås