Interims-

& projektuppdrag

VicApta

Interims- & projektuppdrag

Interims- och projektuppdrag vid plötslig förändring eller under förutbestämd tidsperiod

Står du och din organisation inför en oväntad förändring på grund av uppsägning eller sjukskrivning? Kanske letar ni efter en temporär lösning under en föräldraledighet?

Oavsett om det är akut eller lite längre startsträcka hjälper vi er med temporära kompetenslösningar till interims- eller projektuppdrag. Vi har möjlighet att hjälpa er med controller, projektledare och chefer inom ekonomi, redovisning, kvalitet, verksamhetsutveckling och produktion. 

VicApta-BirgittaFahlkvist
Våra konsulter kan mycket snabbt vara produktiva i sina uppdrag, eftersom de har lång erfarenhet från många olika branscher, både som chefer och som experter.

VicApta

VicApta hjälper ditt företag med:

  • Stöd till verksamhet/ledningen i utvecklande syfte
  • Vikarierande controller, ekonomichef, CFO, redovisningschef
  • Rådgivning och konsultation för bolag, styrelse och ledning
  • Uppsättning av grundstruktur av affärssystem för att generera rapportsystem
  • Utveckling och effektivisering av arbetsöden och processer

Nya infallsvinklar

  • Våra konsulter har en lång och bred erfarenhet som har gett dem en stor verktygslåda från liknande uppdrag. Med nya ögon på plats kommer nya vinklar och en mer objektiv syn.

  • Kanske har ni fastnat i gamla hjulspår utan att veta om det? Om du vill kommer vi gärna med förslag och tankar kring hur ni kan effektivisera och kvalitetssäkra era processer och driva er verksamhetsutveckling framåt.
VicApta

Din konsultpartner vid projektuppdrag

Sammanfattning & dokumentation

Vi tycker om att gå i mål med våra projekt. När vi är klara innebär det ofta att någon annan ska ta vid. Vi ser till att våra uppdrag är noggrant sammanfattade och dokumenterade för smidig överlämning och användande.

Interims- & projektuppdrag - Tillvägagångssätt

VicApta har konsulter med relevant erfarenhet och expertis som snabbt kan sätta sig in i din verksamhet. För att du ska få rätt person på rätt plats genomför vi en analys i syfte att säkerställa att du får en konsult som uppfyller just ditt behov. Självklart jobbar vi med kontinuerlig uppföljning för att kvalitetssäkra och se till att både konsult och uppdragsgivare är nöjda.